Frontera - Motorcycling in Spain


På motorcykel i Spanien.
Er du passioneret motorcyklist? Er du til road trips? Vil du køre i et af Europas smukkeste lande der har en uovertruffen natur og et super-behageligt klima? Hvis svaret er ja til disse spørgsmål, så er Frontera svaret på din næste motorcykeltur. Kom med, føl friheden og sug omgivelserne til dig - og kom hjem som et fornyet menneske.

Spanien – uovertruffen for motorcykel-entusiaster.

Spaniens klima og topografi er perfekt til motorcykelkørsel. Vide sletter og adskillige bjergkæder af varieret størrelse præger landet og giver deltagerne på Fronteras ture en unik køreoplevelse. Ad mindre veje  besøges afkroge på halvøen, som kun få kender. Lad der ikke være tvivl om, at Fronteras road trips handler om motorcykelkørsel men som tur-deltager undgår man ikke at få et direkte  indblik i den spanske historie og i den spanske sjæl. 

2012 09 MC Tur Curiel - Segovia 303 Udklip.PNG
Den spanske folkesjæl.

Historien har sat et fascinerende præg på Spanien. Romernes og maurernes tidlige tilstedeværelse på halvøen samt de enorme rigdomme det spanske imperium hjembragte fra den nye verden sætter et tydeligt  præg på kulturlandskabet og folkesjælen. Et præg som indprenter sig når man bevæger sig på halvøen.

 

2012 09 Curiel Udklip.PNG

 

Hvad tilbyder Frontera?

 

Frontera tilrettelægger guidede motorcykel road trips i Spanien og der gives et indblik i landets historie undervejs. Deltagerne kan vælge mellem at køre på lejede, næsten nye BMW MC eller på egen motorcykel. Turene tager form af rundrejser med start og afslutning i samme by.  Sikkerhed har topprioritet og der køres typisk på gode veje langt væk fra den daglige pulserende trafik. Den daglige rutelængde varierer og vil typisk ligge på 200 km, enkelte dage dog op til 300 km. 

Ovesigt over ture og datoer: Se  'Tour Dates'   

Motorcykel-modeller: Se 'Motorcycle Models' 

For mere Information og kontakt til Frontera: Se 'Contact'  


Copyright © 2017 Frontera